Games & Godis

Förtappade och fördömda

Posted on: 10 mars 2009

Sitter och spelar The Lost & Damned. Ska strax återvända till det, men ett par korta tankar bara.

 – Den manliga full frontal nudityn är Rockstarhumor av gammalt gott märke. Först så där lagom sloppy cover-up av hela paketet à la porrig b-film, för att sedan oblygt trycka upp hela härligheten rakt i kameran. Likez it.
 – Visst är det lite coolt att spela uppdrag parallellt med ursprungsspelet, men det är inget sensationellt i sig, vilket man anar att Rockstar tycker. Det är en liten berättarteknisk finess och bör värderas som en sådan.
 – Om man nu gör en uppdatering av ett existerande spel, borde man inte då försöka jobba bort något av originalets mer irriterande små kinks? Som att smått ovanliga bilmärken spawnas överallt när man kör just en sån bil, eller att ens karaktär kan fastna och spastiskt vända på stället när han försöker köpa en korv eller kliva på sin hog. GTA IV var trots sin ursnygga yta fullt av små saker som bröt illusionen, och Rockstar tycks inte vilja ta den här chansen att rätta till dessa missar.
 – Iggy Pop är fortfarande mannen. Liberty Rock Radio är storartad underhållning.

Teh hotness!

Teh hotness!

Annonser

6 svar to "Förtappade och fördömda"

Haha 😀

[…] skalper från Sony och Playstation. De båda nedladdningsbara episoderna The Ballad of Gay Tony och The Lost & Damned var exklusiva för Xbox 360, och det kommande Final Fantasy XIII kommer till både PS3 och 360 […]

Anledningen till att bilarna som spawnar är av samma typ som den man kör är för att det kräver mindre minne. Spelet har bara en kategori bilar i huvudet vid varje givet tillfälle vilket gör att det flyter på bättre.

Tråkigt att det ska behäva vara så, absolut, men tror tyvärr inte att det kommer försvinna på ett bra tag.

Visst är det så, men man tycker att den sortens små malörer är vad den hela tiden starkare hårdvaran kunde utnyttjas för. Men det är klart att utvecklaren hellre lägger all kraft på att ge oss ett spel som är så snyggt som möjligt på ytan.

[…] just i färd med att ladda ned det första 360-exklusiva DLC:t till GTA4. I mars lämnade jag en kort rapport om mina intryck så långt, med löfte om att snart återkomma med slutsummering och -betyg. Jag […]

This article acviehed exactly what I wanted it to achieve.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: